Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Favorite floral dress

_____________________________________

Gebloemde midi-jurk: H&M Trend | Oorbellen: Vintage via The Wild Babes | Crossbody bag: Zara | Witte stud laarsjes: Sacha | Kettinkjes: My Jewellery & Beadies | Horloge: Rosefield | Ring: Beadies | Armbanden: Verschillend

Fotografie door Fleur

Als er íets is dat ‘lente’ schreeuwt, dan zijn het wel bomen vol roze kersenbloesems. En gebloemde, zwierige jurken natuurlijk. Zodra de temperatuur stijgt en de spaarzame, zomerse dagen in ons kikkerlandje aanbreken trek ik meteen mijn floral dresses uit de kast. De Ideale Jurk heeft naar mijn mening een midi-lengte, is gemaakt van een luchtige maar flatteuze stof en heeft enigszins een taille.

Een halflange tot lange mouw en een paar gezellige ruches maken de jurk compleet. Om eerlijk te zijn shopte ik dit fijne exemplaar vorig jaar bij H&M Trend, maar de gebloemde jurk is ook dit seizoen weer terug van nooit weggeweest. Bij oa. & Other Stories, Stradivarius, Topshop, De Bijenkorf, Mango en Zara spotte ik de mooiste bloemenjurkjes die niet zouden misstaan op een zomers festival, of gewoon, net zoals ik doe, op een doordeweekse dag.

Om ervoor te zorgen dat ik er niet uitzie als een wandelende kermisattractie draag ik de gebloemde jurk meestal met een enkellaarsje. Dit mag dan wel een wat stoerdere of grovere boot zijn; naar een festival vind ik het al helemáál leuk om er een bikerboot onder te dragen. De gebloemde jurk is jouw redder in nood op de dagen dat je niet weet wat je aan moet en met een kledingcrisis voor je kast staat.

Ik draag het jurkje naar zomerse picknicks in het park, naar mijn werk, naar etentjes met vriendinnen, naar een romantische date met mijn vriend.. keuzes genoeg. Om jou ook te inspireren shopte ik mijn favorieten alvast voor je. Happy weekend!

Shop the Look

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven