Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Garcia Jeans – Just my Style event

23456

Garcia Jeans is misschien een merk waaraan je niet zo snel zou denken tijdens het shoppen, maar dat is bij mij erg veranderd sinds ik een tijdje geleden een zeer exclusieve uitnodiging kreeg, om aanwezig te zijn bij een internationaal diner van het merk. Een Italiaans diner welteverstaan, want Garcia Jeans is van oorsprong Italiaans. Gisteravond was Styled by Romy uitgenodigd voor het ‘Just my Style’-event aan de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Ikzelf was helaas verhinderd, dus stuurde ik Petra op pad om het event bij te wonen. Het event werd georganiseerd ter ere van de lancering van de vernieuwde website van Garcia Jeans.

Garcia’s hoofddesigner was aanwezig voor exclusief stijladvies, onder het genot van heerlijke Italiaanse antipasti- en drankjes. Gorgeous DJ-duo Amsterdam Bandits verzorgde de fijne beats tijdens de avond. Maar nu even terug naar de vernieuwde website, want daar draaide het natuurlijk allemaal om. De vernieuwde website biedt volop inspiratie, handige styling tools en bevat een zeer gebruiksvriendelijke webshop voor een optimale winkelbeleving. ‘Vanuit onze merkgedachte, waarbij wij echt een open en toegankelijk merk voor de consument zijn, hebben we een vernieuwend platform gecreëerd waar shopping, inspiratie, social en branding samenkomen in één omgeving’, aldus Jeroen Coppens, Marketing & Communicatie Manager bij Garcia Jeans.

Niet alleen ik ben fan van het merk, ook model Kim Feenstra is regelmatig zichtbaar in de Garcia Jeans-campagnes- en modeshows. Wat vonden jullie van mijn report, en ben je zélf al bekend met Garcia Jeans?

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT REPORT: Garcia Jeans – Just my Style event

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.