Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Etos ‘Spicy Mandarin’ bodyproducten

Als allereerste wil ik jullie natuurlijk een heerlijke, Tweede kerstdag wensen! Heb jij gisteren nog iets bijzonders gedaan? Een heerlijk kerstdiner- of brunch gehad? Ik had gisteren even een lekker rustig dagje samen met mijn vriend, en we hebben thuis een Netflix-marathon gedaan met lekkere hapjes. Vandaag ga ik naar mijn moeder voor een uitgebreide kerstbrunch.

Het leek me voor vandaag toepasselijk om een review te schrijven over de ‘Spicy Mandarin’ bodyproducten van Etos. Al eerder heb je op mijn blog kunnen lezen over de limited edition kerstcollectie van budgetmerk Etos. Ik ben echt groot fan, want de producten van Etos stellen mij nooit teleur en hebben vaak een zeer goede kwaliteit en een laag prijsje. Eerder testte ik de speciale kerst make-up uit, en vandaag behandel ik de limited edition body-collectie.

Alleen de verpakking van de Spicy Mandarin-lijn maakt me al erg enthousiast. De flacons hebben namelijk allemaal een prachtig rood met roze design, afgemaakt met goudkleurige letters – helemaal kerst. Bij het ruiken van de Spicy Mandarin-producten komt je een kruidige, typisch winterse geur tegemoet. Ik houd zo van spicy geuren: kaneel, kruidnagel, kardemom, Chai.. en dat in combinatie met een warme geurnoot van mandarijn is helemáál heerlijk.

In deze luxe, weldadige wellness-lijn van Etos zit ook nog een vleugje vanille. Ik merk dat dit de laatste tijd een trend onder verzorgingsproducten lijkt te zijn, want ik heb al eerder een paar kerst-productlijnen getest die allemaal vanille bevatten. Laten we naar de Spicy Mandarin-producten gaan!

Shimmering Bodycream
Bij een feestelijke kerstoutfit hoort natuurlijk een bijpassende bodycrème. Deze volle, hydraterende crème komt in een extra grote pot en heeft een makkelijk smeerbare textuur. Wanneer je deze cream opsmeert, komt de geur van warme mandarijn je subtiel tegemoet. Ook laat de bodycream een laagje glitters achter op de huid. Prachtig op je decolleté of schouders bij dat ene, strapless kerstjurkje.

Fijne bijkomstigheid: je droge winterhuidje wordt weer lekker zacht. Mocht je trouwens op zoek zijn naar een bodycrème die subtiel glittert: dat is deze crème niet. De glitters zijn namelijk duidelijk aanwezig. Zelf vind ik dat helemaal leuk, maar ik kan me voorstellen dat jij dat misschien niet vindt.

Sparkling Decolleté Fluid
Bij Etos ligt de focus momenteel helemaal op een glanzende, glitterende huid. Ook ons decolleté mag eraan geloven deze kerst. Etos noemt dit product een innovatieve lotion voor een betoverende glans op decolleté, nek, schouders en eventueel ook je gezicht! Daar is de fluid namelijk prima geschikt voor. Ook hydrateert en verzorgt hij je huid.

Enriching Showerfoam
Dan deze heerlijke, schuimende douche verwennerij. Deze gel verandert bij de aanraking met water in een rijk, dik en vol schuim. Ideaal om voorgaande, glitterende producten weer van je lichaam af te spoelen. Ook dit product heeft weer die heerlijke, rijke wintergeur. Mocht je trouwens echt een gevoelige huid hebben, dan zou het kunnen dat je hier misschien minder goed op reageert.

Ik las namelijk op verschillende beautyblogs dat de Spicy Mandarin-geur kunstmatig verkregen is, en dat je dus rekening moet houden met de bijgevoegde parfum. Maar als je een normale huid hebt dan moet dit zeker helemaal goed komen. Ik ben in elk geval helemaal weg van de spicy geur van bovenstaande producten: hij is kruidig, warm, gezellig en helemaal winters.

Prijzen
⋆ Shimmering Bodycream € 5,99
⋆ Sparkling Decolleté Fluid € 5,99
⋆ Enriching Showerfoam € 4,99

De Spicy Mandarin-collectie is nu nog verkrijgbaar bij Etos. Zo lang de voorraad strekt, dus wees er snel bij. Ze vliegen namelijk de winkels uit momenteel, en daar kan ik me alles bij voorstellen! Ook voor bij je Oud en Nieuw-look zijn de glitterende producten helemaal geschikt. Ga jij de Spicy Mandarin-lijn snel nog even scoren?

In samenwerking met Etos. / Deze review bevat toegestuurde producten.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven