Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Bioslimming bij Beautyvibes Amsterdam

Wanneer Jennifer Aniston en Jessica Alba fan zijn, moet het natuurlijk ook goed genoeg zijn voor mij. Ik heb het over de revolutionaire Bioslimming-behandeling. Bioslimming wordt al drie jaar lang uitgeroepen tot de allerbeste, afslankende behandeling. Het zorgt voor aanzienlijke vermindering van cellulite en een betere vetverbranding. Daarnaast belooft het de huid soepeler, gladder en strakker te maken.

Bij deze behandelingen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke producten gemaakt van plantenextracten. Ik heb de Bioslimming-behandeling mogen ondergaan bij Beautyvibes in Amsterdam. Dit is de salon van Gorjana, specialiste in het vak met ruim tien jaar ervaring. Zij weet alles over detox-behandelingen en is een absolute goeroe onder de sterren. Zo komen bijvoorbeeld Yolanthe, Lieke en Jetteke van Lexmond en Roxeanne Hazes bij haar over de vloer.

Ook wordt haar salon geprezen door vakliteratuur als JAN Magazine, LINDA., Vogue, Glamour, Women’s Health en Marie-Claire. In haar salon geeft Gorjana innovatieve behandelingen voor ogen, gezicht en lichaam. Ze ziet haar klanten niet als nummertjes maar heeft duidelijk een enorme passie voor haar vak. Wanneer ik bij haar de salon in stap, geeft ze me direct een knuffel en is ze zeer geïnteresseerd in wat ik op dit moment allemaal doe.

Gorjana is een warme vrouw en geeft me direct een gemakkelijk gevoel. Dat moet ook wel, want ik sta halfnaakt in een papieren broekje. We maken wat voor-foto’s en bespreken mijn probleemzones: ik wil graat vetophopingen aanpakken aan de binnenkant van mijn bovenbenen en graag ook de rol onder mijn beha. Ook mijn bovenarmen, bovenbenen, billen en buik gaan stevig worden aangepakt.

Nog even voor de duidelijkheid: het is dus níet zo dat ik niet blij met mijn lijf ben. Integendeel. Maar door Bioslimming kun je binnen korte tijd een enorm relaxte behandeling ondergaan én dus net even wat strakker en beter in je vel zitten. Het is dus níet zo dat dit mij een totaal ander figuur of ineens mega strakke fit-body geeft. En dat wil ik ook helemaal niet. Het gaat er juist om wat ik met mijn eigen, bestaande figuur kan om het nóg beter uit te laten komen.

Tijdens de Bioslimming-behandeling wordt er gewerkt met vier gels, ieder gemaakt van zestig natuurlijke oliën. Deze gels hebben een thermisch effect; warmte en kou. Tijdens de behandeling voelt het dan ook alsof je lichaam denkt dat het koorts heeft. Eerst heb je het warm, gevolgd door koudere rillingen. En dit werkt dan weer stimulerend op de vetverbranding.

De stevige bindweefselmassage die je krijgt zorgt ervoor dat de ingrediënten uit de gels diep in de huidlaag doordringen en de plaatselijke doorbloeding en lymfedrainage gestimuleerd wordt. Gorjana is de enige die de Bioslimming-behandeling in Amsterdam uitvoert. Tevens is zij de officiële distributeur van de Benelux. Voor een behandeling betaal je 98 euro per 60 minuten, en dit dan in een kuur van zes behandelingen voor het meest optimale resultaat.

Gorjana adviseert om thuis de Bioslimming Trio Home-producten te gebruiken, waarmee de resultaten van de salonbehandelingen versterkt worden.


Mijn ervaring
Het eerste gedeelte van de behandeling bestond dus uit het insmeren met plantaardige gels. Dit is een hele stevige massage waarbij de probleemgebieden rigoureus worden aangepakt. Zo wordt er gemasseerd op bijvoorbeeld de plekken waar je cellulitis of striae hebt. Bij mij zijn dat voornamelijk de voor- en achterkant van mijn bovenbenen. Ik ben echt een watje als het aankomt op massages – ik wil alles het liefste zacht en voorzichtig.

Helaas is dat niet het geval. Om ervoor te zorgen dat je lichaam vet echt goed afvoert dienen de plekken waar vetophopingen zitten, echt stevig te worden gestimuleerd. Na de massage kreeg ik een plastic folie om mijn behandelde gebieden en mocht ik op bed gaan liggen. Dit was echt heerlijk; ik viel meteen in slaap en mocht twintig minuten relaxen. Gorjana begrijpt als geen ander dat je me-time in je eentje nodig hebt.

Na een tijdje merkte ik dat mijn huid begon te tintelen en rood werd onder het folie. Dat vond ik wat minder prettig omdat het ook best wel jeukte soms. Toen het folie eraf mocht, ging ik liggen op een ander bed en werd ik in gemasseerd met koude gels. Dat was even afzien. Ik lag te trillen alsof ik griep had. Na korte tijd liggen mocht ik weer gaan staan en langzaam mijn kleding aantrekken, nadat er natuurlijk na-foto’s gemaakt waren.

Het is echt waar: je ziet meteen resultaat. Mijn huid voelde direct strakker en beter doorbloed aan. Ook is je huid enorm zacht na zo’n behandeling. Wat echt bizar is, is dat mijn striae op mijn bovenbenen echt heel rood en dik werd. Hier schrok ik wel een beetje van, maar ‘s avonds was mijn striae dus echt bijna compleet weggevaagd, ook op mijn bovenarmen. Echt níet normaal! De striemen die je nog wel ziet, zijn heel licht geworden. Wauw!

Mijn huid voelt een stuk strakker aan en het vet tussen mijn bovenbenen is sterk verminderd. Ook mijn lovehandles zijn een heel stuk afgenomen. Het is bijna niet te geloven. Wat ik wél heel erg heb ervaren is dat sommige lichaamsdelen even pijn bleven doen omdat ze zo stevig waren aangepakt. Maar dit neemt wel weer af. Ik heb besloten om niet mijn complete lichaam op de voor-na foto’s hier te plaatsen, maar wel mijn rug.

Je ziet duidelijk dat het vet-rolletje onder mijn beha flink is gereduceerd. Wauw! En dan bedenk je je even dat dit het resultaat is van slechts één behandeling! Ik kan me zo voorstellen dat dit heel prettig is als je bijvoorbeeld je eigen bruiloft hebt waarvoor je nog even wat fitter wilt zijn. Of als je heel veel bent afgevallen en de laatste vetophopingen wilt aanpakken.

Gorjana geeft aan dat het resultaat langere tijd blijft, maar wel bij iedereen anders uitpakt. Iedereen ziet verschil, maar wanneer je net als ik nog jong bent en een redelijk strakke huid hebt dan zie je wellicht minder dan dat je huid bijvoorbeeld wat ouder of ‘losser’ is. Ik ben heel tevreden met het resultaat, en dat binnen één uur. De volgende dag was het effect alleen maar groter. Ik wil weer!

Als jij nu ook zo enthousiast bent dan kun je via de website van Beautyvibes meteen boeken. Of geef een lekkere behandeling aan een geliefde cadeau! Heb jij weleens Bioslimming geprobeerd? Zou je het zelf overwegen?

In samenwerking met Beautyvibes Amsterdam.

Styled by Romy

Een gedachte over “Bioslimming bij Beautyvibes Amsterdam”"

  1. Wauwwwwww wat een verschil.. ideaal om je eigen figuur te behouden , maar dan strakker.. heb een flinke zandloper figuur .. brede benen armen en heupen, smalle taille. Het kost wel wat lees ik, dus wel ideaal , mocht ik ooit gaan trouwen ♡♡♡

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven