Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

De zomercollectie van Sally Hansen

Op zoek naar een lekker kleurtje voor op je nagels deze zomer? Say no more. Sally Hansen heeft weer genoeg moois gelanceerd om je handen te voorzien van de hipste kleuren. We kennen het populaire, Amerikaanse beautymerk wel van haar award winning-nagellak die je eenvoudig thuis aanbrengt, maar die je wél salonkwaliteit nagels geeft. Een gel-lak voor thuis, dus. Voor een glanzend laagje op je nagels hoef je niet langer naar de salon!

Ook bij mij is Sally Hansen favoriet – het is het enige nagellak-merk dat het allerlangste blijft zitten zonder af te bladderen na een paar dagen. De zomercollectie van het merk bestaat dit keer uit vijf verschillende kleuren. Bij de zomer denk je waarschijnlijk toch wel meteen aan zoete pastels, en die zitten inderdaad in de collectie. Misschien niet zo verrassend, maar de pasteltinten van Sally Hansen hebben gelukkig wél een twist.

Zo is het mintgroene lakje net even wat koeler en donkerder dan normaal, zit er ook een mega hippe lila-tint in de collectie én vind je zelfs een vurig rode lak. Bij mijn lichte huid vind ik rood vaak wat fel en hard afsteken, maar ik kan me zo voorstellen dat hij op een bruin gekleurde voet heel mooi afsteekt. Hoe chic ook onder een zwart, tijdloos jurkje.

Dit zijn de namen van de tinten uit de Sally Hansen Summer Collection:
#238 Regal Rosé – Een parelmoer-achtige nude kleur
#240 B Girl – Koel mintgroen
#244 Mauve-olous – Niet echt mauve, eerder perzik te noemen
#270 Street Flair – Mijn favoriet, want lila is momenteel een hit
#474 Can’t Beet Royalty – Passievol rood

Van elke kleur krijg ik meteen een zomers gevoel. Dankzij de combinatie van de Miracle Gel Color Coat gevolgd door de speciale Miracle Gel Top Coat (het zwarte flesje) blijft je nagellak geweldig lang zitten. Perfect voor tijdens je vakantie! Bespaart je weer geld om naar de salon te gaan. Het mooiste is nog dat je de gel lak gewoon met een normale remover kunt verwijderen.

Ik heb natuurlijk ook getest hoe goed de dekking precies is. Van de lichte pasteltinten heb je echt wel twee laagjes nodig voor een volle en rijke kleur. De rode tint dekt echter in één laag. Door het makkelijke, brede kwastje lak je je nagels in één beweging.

Prijs en verkrijgbaarheid
● Miracle Gel™ Color Coat kleuren – € 11,99
● Miracle Gel™ Top Coat 2.0 – € 11,99

De Sally Hansen Miracle Gel Summer Collection is vanaf nu te koop bij oa. Douglas, Kruidvat, Etos en Ici Paris XL. Welke kleur is jouw favoriet? En ben je ook zo’n fan van Sally Hansen?

De producten in deze blogpost heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Een gedachte over “De zomercollectie van Sally Hansen”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven