Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Tangle Teezer Limited edition ‘Pug love’ compact styler

Als er ergens mopshondjes op staan, dan móet ik het meteen hebben. Herken jij je hierin? Dan word je vast heel blij van de nieuwe Limited edition ‘Pug Love’ Compact styler van Tangle Teezer. Dit is een merk dat onder elke beautylover erg geliefd is. De vrolijke, compacte haarborstels van het merk zijn ware musthaves geworden in onze beautyroutine, en zijn zeer makkelijk mee te nemen in elke handtas door hun fijne formaat. Ik had nog nooit een Tangle Teezer getest, vandaar dat ik jullie vandaag laat weten of ik ze de hype waard vind.

De Tangle Teezer wordt ook wel de superheld onder de haarborstels genoemd, en in professionele kapsalons is de borstel inmiddels een onmisbare beauty-tool. Dit zou hét ultieme hulpmiddel moeten zijn om klitten en warrig haar mee te kunnen bestrijden, en daarnaast glijdt de borstel makkelijk door nat-, beschadigd en gekleurd haar. Hij is geschikt voor ieder haartype en beschadigt het haar absoluut niet, iets wat andere borstels soms wél doen. De Tangle Teezer is multi-inzetbaar – gebruik hem na het douchen door nat haar, of juist tijdens het föhnen voor extra volume.

0puglove20puglove3Voor dit najaar heeft Tangle Teezer, die veel prijzen in de beautywereld heeft gewonnen, 3 schattige, nieuwe borstels uitgebracht in beperkte oplage. Dit in samenwerking met ontwerpers Lulu Guinness en Markus Lupfer, die elk hun typische eigen stijl hebben. De Pug Love-borstel is natuurlijk mijn favoriet! De prijs van deze borstels is €15,95, en dat is naar mijn mening niet goedkoop voor een haarborstel. Toch zijn er duurdere varianten, zoals bijvoorbeeld de borstels van Mason Pearson. Dan is dit toch een leuker alternatief, denk ik! De Tangle Teezer is verkrijgbaar bij oa. ASOS, Etos, ModeMusthaves en Bol.com.

Wat ik fijn vind aan de Tangle Teezer is het feit dat hij niet aan knopen of klitten in het haar trekt, en dat hij speciaal ontworpen is om flexibel en pijnloos je haar klitvrij te maken. De Tangle Teezer wordt gebruikt door professionele haarstylisten- en haarsalons. Dit geeft naar mijn mening wel aan dat het een kwalitatief hoogstaand product is. De borstel geeft mijn haar tijdens het borstelen een gezonde glans, en is perfect mee te nemen onderweg door het makkelijke kliksysteem waardoor de tandjes van de borstel niet beschadigen. Ook past de borstel nog eens perfect in de handpalm, waardoor het stylen van je haar easy peasy wordt.

0puglove40puglove50puglove6Ik ben eigenlijk verbaasd hoe enthousiast ik kan zijn over een haarborstel. Het enige nadeel vind ik dat de borstel iets in mijn droge haarpuntjes blijft hangen, maar daar moet ik gewoon extra voorzichtig mee zijn tijdens het kammen. De borstel maakt mijn haarpunten namelijk wél heel zacht. Verder maakt de Tangle Teezer mijn haar soepeler, glanzend en geeft hij ook nog eens een heerlijke hoofdmassage – ik ben fan! Heb jij de Tangle Teezer al eens geprobeerd?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1973876″]

Het product in deze Review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

2 gedachten over “REVIEW: Tangle Teezer Limited edition ‘Pug love’ compact styler

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven