Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Etos ‘Dreamy garden’ & ‘Forever love’-Body mist

Een body mist is zo’n product dat onmisbaar is in mijn dagelijkse beautyroutine. Ik gebruik mijn body mists het gehele jaar door en gooi ze dagelijks gemakkelijk in mijn tas. Heerlijk om even bij te sprayen tijdens een drukke werkdag, een date met vriendinnen, een etentje met mijn lover.. noem maar op. En in het geval dat je geen dure, vaak zware parfumfles mee wilt sjouwen is zo’n body mist ideaal. Speciaal voor de komende feestdagen pakt Etos uit met gloednieuwe, heerlijk geurende producten. Om de feestelijke decembermaand compleet te maken brengt Etos namelijk body mists uit die matchen met hun al bestaande parfums – ideaal! In de nieuwe feestlijn zitten ook nog eens een body shimmer en een nieuwe geur.

0reviewetosbodymist2Ik mocht als Etos Friend alvast 2 nieuwe body mists uittesten en kreeg de geuren ‘Dreamy garden’ & ‘Forever love’ toegestuurd. Aangezien ik normaal altijd de body mists van Victoria’s Secret gebruik, werd mijn enthousiasme wel lichtelijk aangewakkerd. Zouden de mists van Etos dit overtreffen?

0reviewetosbodymist30reviewetosbodymist4Beide body mists komen in een plastic flacon met een inhoud van elk 150ml. Elk hebben ze een eigen kleur met bijbehorende afbeelding, maar de goudkleurige doppen zijn wél hetzelfde. Door deze verpakking vind ik ze meteen al superleuk om cadeau te doen! De mists kosten per stuk 5,99 en zijn daarmee lekker betaalbaar. Dreamy garden bevat een fris en fruitig geurboeket van Amaryllis, Jasmijn en Ylang Ylang, aangevuld met groene akkoorden en een warme geurnoot van Musk en Patchoeli. Ik vind deze fruitige en zoete geur uitermate geschikt als frisse, licht bloemige geur voor overdag. Dreamy garden blijft lekker lang en fris in mijn kleding en op mijn huid hangen, en neemt qua geur niet af.

0reviewetosbodymist5Forever love is een zwoelere, romantische en licht oriëntaalse geur die ik zou gebruiken tijdens een intiem avondje uit met mijn vriend. Dankzij de combinatie van Jasmijn, Roos, Vanille en Amber is deze geur namelijk zeer vrouwelijk en sexy te noemen. Etos zelf noemt Forever love onweerstaanbaar magisch, een geur die licht en fruitig begint maar spicy eindigt. Perfect voor de vrouw die klaar is om te verleiden! Persoonlijk vind ik de Vanille-noot bij deze geur overheersen, maar hier moet je van houden. Zelf zou ik hier een iets mindere hoeveelheid van aanbrengen voor een maximaal zwoel effect.

etosbodymistIk ben erg tevreden over de geuren en houdbaarheid van deze body mists. Ze doen naar mijn mening niet onder voor een duurdere body mist, en zijn luchtiger dan een parfum. Daardoor vind ik ze perfect als verfrissende spray tussendoor – voor op je lichaam, in je haar, maar ook op je kleding of als woonparfum in je lakens. De betaalbare prijs maakt dat ik ze prima geschikt vind als leuk cadeautje voor tijdens de feestdagen. Naast ‘mijn’ 2 geuren brengt Etos nog eens 3 andere geuren uit, dus ga ze vooral even testen in de winkels! Ze zijn namelijk al sinds 26 september te koop. De speciale, feestelijke ‘Mystic Night’-body mist vanaf 21 november. Ga jij ze scoren? Wat is jouw favoriete body mist?

De producten in deze Review heb ik toegestuurd gekregen / Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met Etos Friends.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Etos ‘Dreamy garden’ & ‘Forever love’-Body mist”"

  1. Heb ook nog een aantal body mists van Victoria Secret, maar ik zoek er één die niet getest is op dieren. Etos wint hierbij wel voor mij, wist niet dat ze dit hadden! Erg leuk voor wanneer ik nog eens in Nederland ben!

    xo Sara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven