Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

I Heart Revolution: betaalbare luxe

Misschien dat je wel eens van het make-up merk Revolution hebt gehoord. Sinds deze week is het jonge zusje van Revolution; I Heart Revolution te koop in Nederland. Je kon deze mooie producten al bestellen via hun webshop, maar vanaf deze week kan je ze gewoon bij Kruidvat vinden. I Heart Revolution belooft kwalitatieve en betaalbare make-up, gericht op de allerlaatste trends in beautyland.

Denk aan chocolate oogschaduwpalettes, een mermaid-, dragon én unicorn collectie en zelfs gouden en blauwe lipgloss. Ik kan niet wachten om deze pareltjes uit te proberen. I Heart Revolution brengt verschillende producten op de markt voor wie graag wat speelser omgaat met haar make-up. Dat niet alleen, bijna alles van het Britse merk is vegan en alles is cruelty free. Best revolutionair dus!

Vandaag test ik de mini-Chocolate oogschaduwpalettes in ‘Choc Mint’, ‘Rose Gold’ en ‘Choc Orange’, één groot Chocolate oogschaduwpalette in ‘Nude Chocolate’ en de ‘Unicorns Heart’ highlighter. De kleine chocolate palettes zijn ideaal voor onderweg. Ze hebben acht verschillende tinten oogschaduw en passen handig in je tas. Fijn als je je everyday-look even snel wil omzetten naar een party-look.

De palettes bevatten zowel nude tinten als opvallendere- of glitter tinten. Zoals je in de swatches kan zien, zijn de glittertinten iets minder goed zichtbaar. Dat geldt hetzelfde bij het grote palette.

Nudes Chocolate Palette
Het Nudes Chocolate Palette heeft achttien verschillende nude tinten. Vijf daarvan hebben glitter pigment, de andere zijn mat. De tinten variëren van lichte nudes tot erg donkere tinten. Het valt meteen op dat de tinten erg goed matchen en dat er veel ruimte voor verschillende combinaties is. In het palette zit een spiegel wat handig is voor het aanbrengen van de oogschaduw. Eén nadeel is dat er geen kwastje bij zit.

Mini Chocolate Bars
Dit geldt ook voor de Mini Chocolate Bars. Met de kleuren ‘Bare it all’, ‘Stripped Down’, ‘Bodalicious’ en ‘Flustered’ creëer ik een alledaagse look. De matte kleuren pakken erg goed en poederen vrijwel niet. Wel zo handig als je de rest van je make-up al hebt gedaan. Ook op mijn ogen blijkt dat de glittertinten minder goed pakken. Deze heb ik dan ook alleen gebruikt om net dat beetje glans toe te voegen. De oogschaduw blijft goed op zijn plek en gaat makkelijk een hele dag mee.

Unicorns Heart Highlighter
Nog een product dat ik voor I Heart Revolution mocht proberen was de Unicorns Heart highlighter. Deze dromerige highlighter is echt prachtig om te zien. De hartvormige poeder in regenboogtinten is echt een lust voor het oog. Helaas was de roze tint van mijn highlighter afgebroken, dus was het wat lastiger die kleur mee te pakken. De highlighter pakt heel goed en geeft een prachtig resultaat.

Omdat de highlighter in een hartvorm zit, is het lastig om alle kleuren mee te pakken. Het hart loopt wat bol en er zit meer in van de middelste kleuren dan van de buitenste. Een echt regenboog effect is dus lastig te krijgen. Zoals ik al aangaf staat de highlighter erg mooi op de huid, maar je krijgt wel al snel een groene of blauwe gloed omdat die kleuren het makkelijkste te bereiken zijn.

De unicorns heart is werkelijk prachtig en als eenhoorn liefhebber gaat mijn hart hier wat sneller van kloppen. Helaas vind ik hem niet ideaal in gebruik.

Prijzen & verkrijgbaarheid
• Nudes Chocolate Palette (groot) – € 9,99
• Mini Chocolate Palettes – € 6,99
• Unicorns Heart Highlighter – € 5,99

Al deze en nog meer make-up van I Heart Revolution is vanaf nu te koop bij geselecteerde Kruidvat-winkels. Ook heb ik de producten gezien bij Etos, Trekpleister en bij diverse online beauty shops. Wat vind jij van de producten? Welke look ga jij creëren met I Heart Revolution make-up?

Geschreven door gastblogger Inge. / De producten in deze blogpost heb ik gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven