LOOK OF THE DAY: Floral suit

[show_shopthepost_widget id=”2709420″]_______________________________________________________________

Jasje & broek: Primark / T-shirt: River Island (men) / Tas: Zara / Loafers: Manfield / Oorbellen & enkelbandje: Oh so Hip / Kettinkjes: Oh so Hip, Steddy & Names4Ever / Horloge: My Jewellery / Armbanden: Breymen Amsterdam, Michael Kors, My Jewellery & Oh so Hip

Fotografie door Mira

Het pak is zo’n onderdeel dat elke vrouw in haar garderobe zou moeten hebben. Laatst kwam ik erachter dat ik nog geen exemplaar in mijn kast had hangen – tijd om daar verandering in te brengen! Op Instagram en Pinterest zag ik al heel wat mooie pakken voorbij komen met een bloemen- of fruit print. Tijdens een rondje shoppen kwam ik bij toeval deze broek en dit jasje bij Primark tegen. Ze hebben beide een prachtige blauwe tint, afgewerkt met een zwarte bies.

Doordat de bloemen op dit pak verschillende kleuren hebben kun je het heel makkelijk combineren. Ik koos voor een lekker casual T-shirt van River Island (heb je mijn initialen op het shirt al gespot?) waarmee je het pak wat meer downdresset. je kunt natuurlijk gaan voor sneakers of juist hakken of sandaaltjes, maar ik ging lekker fashionable voor loafers! Een metallic loafer geeft je outfit net dat beetje extra.

Nog even over de armbanden die ik draag: die zijn van Breymen Amsterdam. Breymen werkt met echte edelstenen- en kralen van de hoogste kwaliteit. Er is een breed assortiment aan kleuren én bedels verkrijgbaar waardoor je je eigen armband kunt laten maken. Ook is er keuze uit vooraf samengestelde armbanden voor hem én haar. Ik kreeg een turquoise, lichtroze, koraalroze en wit marmeren armband en ik ben hier helemaal blij mee.

Je kunt de armbanden natuurlijk samen met elkaar dragen, maar juist ook superleuk alleen of met andere soorten armbandjes bij je horloge. De kleuren zijn helemaal zomers en de bedels zijn ook helemaal mijn ding – ananasjes, olifantjes, veertjes.. het is er allemaal! Ik ben benieuwd wat jij van de look vindt en wens je alvast een heel fijn weekend.

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”363834″]

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *