Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Inspire ♥

Wat is er leuker dan een mooi, gepersonaliseerd sieraad om te geven aan een dierbare, of om cadeau te doen aan jezelf? Wanneer je geslaagd bent voor een belangrijk examen, dat ene doel bereikt hebt, in blijde verwachting bent of misschien wel een belangrijke angst overwonnen hebt, of gewoon, zomaar. Take What You Need, het zusje van sieradenlabel Mi Moneda, is hét perfecte merk om zo’n persoonlijk sieraad te shoppen.

Het merk is gestart vanuit de filosofie dat een sieraad veranderd zou moeten kunnen worden. Je kent het vast wel: je draagt nét even die bepaalde outfit waar je vaste ketting niet bij matcht, of je bent in een bepaalde stemming en wilt per sé goud dragen. Het speciale Take What You Need systeem maakt het mogelijk om je armband of ketting aan te passen naar eigen wens.

Heb je een goede dosis geluk of sterkte nodig? Kies een bar met klavertje vier of een speciale gelukssteen. Bij Take What You Need ben je je eigen designer. Stel je eigen bar samen en maak zo een ketting met eigen, persoonlijke touch. Er zijn ontelbaar veel verschillende bars, bijvoorbeeld exemplaren met stijlvolle steentjes, in verschillende aarde- of pasteltinten, in goud, rosé of zilver.. you name it. Je vindt er zelfs bars met echte Swarovski of met parelmoer.

Bevestig je losse bar in één van de speciale kettinkjes, en ook hier is de keuze enorm. Kies uit een tijdloze ‘altijd goed’ reguliere ketting of ga voor de ‘Ocean’-ketting met reliëf. Je kunt je bar zo vaak mogelijk verwisselen, en dat maakt het des te leuker om voor meerdere bars te kiezen. Nieuw is de Secret Message ketting, welke je vandaag ziet in deze blogpost. Ik mocht namelijk zelf een Secret Message Necklace samenstellen, OMG!

Deze ketting is bedoeld als een tijdloze manier om iemand te laten weten dat je van diegene houdt. De ketting houdt al je geheimen save in haar speciale envelop. Voeg een naam, datum en/of bericht toe op het kaartje in de envelop en klaar is je prachtige ketting. Ik koos voor de goudkleurige ketting en liet het woord ‘Inspire’ graveren. Extra leuk: je kunt zelf een keuze maken uit verschillende lettertypen. Of laat, net als ik, een hartje op de achterkant graveren.

Combineer de Secret Message Necklace van Take What You Need met al je andere kettinkjes en creëer zo je eigen necklace party. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om hem single te dragen! Wat vind jij van mijn nieuwe ketting? Ben je ook zo’n fan van Take What You Need?

In samenwerking met Take What You Need.

Styled by Romy

Terug naar boven