Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Celebrate life ♥

Soms moet je in het leven zelf even de slingers maken en ophangen – herkenbaar? Zelf merk ik dat ik echt nog wel wat meer stil mag staan bij de mooie momenten in mijn leven. Wat mij gelukkig maakt zijn vaak dagelijkse, kleine momentjes die tóch heel veel met me kunnen doen. Zo word ik bijvoorbeeld heel blij van mijn werk, en dat ik elke dag mag doen waar ik altijd al van droomde.

Ik vind het heerlijk om creatief met mijn blog bezig te zijn en om mooie foto’s te maken van mijn dagelijkse outfits en favoriete beautyproducten. Of ik nu foto’s aan het bewerken ben, teksten schrijf, nieuwe onderwerpen bedenk of een gave samenwerking uitwerk – ik vind het allemaal even leuk. Door het bloggen kom ik op veel mooie plekken en heb ik het geluk met de allerleukste en meest inspirerende mensen te werken.

Wat me echt gelukkig maakt is het ontmoeten van meiden die dezelfde passie als ik hebben: content creëren. Sommige bloggers ken ik al wat beter en dan is het altijd een feest als we afspreken om foto’s te schieten. Dat creatief bezig zijn en elkaar motiveren is waar ik zo blij van word. Laatst was ik bij een Etos Masterclass gegeven door één van mijn grote voorbeelden: Yara Michels. Samen met een grote groep Etos Friends kregen we ontzettend veel inspiratie van Yara en haar fotografe.

Ik hoop met mijn blog en foto’s ook andere meiden (en jongens) te kunnen inspireren en aan te zetten om hun dromen achterna te gaan. Met mijn Instagram-account probeer ik een soort droom neer te zetten: voor mij is het dé plek waar ik dagelijks even weg kan dromen en dat versterk ik door fantasierijke foto’s met dreamy regenboog-filters. Ook probeer ik om op Instagram mijn dagelijkse geluksmomentjes met jullie te delen.

Van een tuinfeestje bij een vriendin tot een bezoekje aan een gaaf festival of een inspirerende stadstuin – ik geef jullie graag een kijkje in mijn leven en laat zien waar ik het meest blij van word. Ik vind het belangrijk om eens in de zoveel tijd stil te staan bij de mooiste momenten van mijn jaar, of een andere periode. Waarom zou je geen feest organiseren voor je dierbaren? Om te vieren dat jullie vriendschap zo hecht is, dat je geslaagd bent, dat je je droomhuis gevonden hebt…

Waarom zou je niet gewoon, zomaar een feest geven? Wees creatief, alles wat je nodig hebt is een groep vrienden, een (Polaroid)-camera, je favoriete muziek en vooral: slingers en ballonnen. Slingers maken, ballonnen opblazen, je tuin of huis feestelijk decoreren, hapjes maken – alleen de voorbereiding al is gegarandeerd voor veel geluksmomenten. Vergeet je me niet te taggen :-)? Ik ben benieuwd naar jouw favoriete moment van dit jaar tot nu toe!

What makes me happy
• Mijn katten – door alleen al naar ze te kíjken word ik helemaal zen en gelukkig
• Fotograferen
• Een ontspannende ochtend (of middag) bij de kapper
• Mijn favoriete beautyproducten
• Mijn relatie – mijn vriend en ik motiveren elkaar dagelijks om onze dromen na te jagen
• Nieuwe woondecoratie en het opnieuw inrichten van ons huisje
• Dat ene, perfecte kledingstuk
• Met een vriendin op een terrasje ijskoffie drinken en taartjes eten
• Magazines lezen
Food – need I say more?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven