Tarievengroot

PERSONAL SHOPPING:

Misschien ken je het wel; je hebt gebrek aan combinatiemogelijkheden, tijd, inzicht of inspiratie. Na een kort intakegesprek bij jou thuis of op locatie, maak ik een plan van aanpak op basis van jouw stijl, figuur, kleurtype en wensen. Aan de hand van jouw vastgestelde budget shop ik verschillende sets, losse items of juist een complete garderobe met of zonder jou, in een stad naar keuze. Geen tijd om zelf mee te gaan shoppen? Ik shop voor jou, en kom de kleding bij jou thuis afgeven en doorpassen. Niet goed? Ik breng de kleding ook weer voor je terug. Tijdens het doorpassen van de kleding en/of accessoires maak ik natuurlijk sets voor je, die je meteen aankunt naar je werk, vrije tijd, feestelijke gelegenheid of ander gebruiksmoment.
Voor een personal shopping-afspraak ben je tenminste een dagdeel kwijt. Alles is bespreekbaar, met ieder budget. Ik geef je mijn persoonlijke shoptips met betrekking tot figuur, kleurtype, gebruiksmoment en leuke adresjes. Het shoppen is mogelijk in iedere (grote) stad. Denk hierbij aan Utrecht, Den Bosch, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, etc. Binnen Utrecht reken ik geen reiskosten. Bij iedere nieuwe klant is het van belang dat we een goed intakegesprek volbrengen. Bij een vervolgafspraak hoeft de klant dan slechts te bellen of mailen.

LET OP! Alle kosten zijn exclusief kosten van de gekochte kleding die voor de rekening komen van de klant.

EENMALIG STYLING-ADVIES

Eenmalig styling-advies of shoppen voor bijvoorbeeld een gelegenheid. Beknopt intakegesprek van 0,5 uur en samen of alleen shoppen a 2,5 a 3 uur.

GARDEROBE CHECK-UP:

Bij een garderobecheck is het de bedoeling dat ik jou help met jouw bestaande kastinhoud. Ik kom een dagdeel (ochtend of middag) bij je langs, en samen kijken we naar de inhoud van je kast. Wat heb je al, wat kun je niet goed combineren, wat kan weg, wat past niet meer goed, en wat heb je nog nodig? Ik maak een shoppinglist voor je zodat je miskopen in de toekomst voorkomt, en weet wat je tijdens je volgende shoppingsessie het beste kunt kopen.

Zodra je kastinhoud is uitgezocht en gesorteerd ga ik sets voor je maken, compleet met accessoires en schoenen. Voor een voorbeeld van zo’n dag kun je op Miss Lipgloss kijken, zij heeft zich namelijk laten adviseren door mij . Meestal krijg je toch wel rond de 20 a 25 sets, dit ligt natuurlijk aan je hoeveelheid kleding. Tussendoor krijg je natuurlijk verschillende tips & tricks, tips op het gebied van je figuur, huid- en haarkleur, en natuurlijk mijn favoriete shopadresjes.

Het is vooral een superleuke, gezellige en inspirerende ochtend of middag, en duurt meestal maximaal 3 uur. Dit ligt aan de hoeveelheid kleding en accessoires die je hebt. Per uur reken ik 45 euro incl. btw, exclusief reiskosten buiten Utrecht. Na de afspraak ontvang je een persoonlijke styleguide met alle tips nog eens uitgewerkt.

ZAKELIJK MODE-ADVIES:

Je hebt net je droombaan gekregen, of misschien wel een hogere functie op je werk. Je hebt een spannend sollicitatiegesprek en wilt een goede indruk maken. Je wilt je representatief kleden op je werk, maar weet niet hoe. Benader mij dan, en ik help je om zo goed mogelijk voor de dag te komen op je werk. Dit kan variëren van een compleet nieuwe garderobe, tot wat basis-items die je naar hartenlust met de rest van je kast kunt combineren. Heb je een belangrijk sollicitatiegesprek, dan help ik je aan die perfecte outfit waarmee je een verpletterende indruk maakt!

STYLING-WORKSHOP:

De styling-workshop wordt gegeven vanaf 2 personen. Superleuk voor vriendinnen, maar ook ontzettend leuk voor collega’s of een bedrijfsuitje. Of voor als je gewoon graag advies wilt! Ik leg je uit hoe je een goede garderobe opbouwt, geef tips met betrekking tot goede basis-items en leg je alles over een goede outfit uit. Ik geef zakelijke modetips, tips bij ieder figuur en kleurtips. Ook ga je in een praktijkopdracht een moodboard maken. Ik geef je al mijn shop-adresjes en geef goede tips over merken. Ik leg je ook uit hoe je accessoires en sieraden mooi kunt combineren. Iedere deelnemer neemt drie kledingstukken mee die hij/zij moeilijk kan combineren en ik zorg ervoor dat je deze items met mijn tips meer gaat dragen!

Romy rekent voor haar diensten €45 per uur.