Romy van den Bergh
Blogger, Personal shopper & Social media addict
3Mijn naam is Romy van den Bergh en ik ben 25 jaar oud. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken, en werk als blogger en personal shopper bij mijn eigen bedrijf Styled by Romy. Na flink wat stylingervaring en een opleiding Fashion Design heb ik mijn droom waargemaakt door voor mezelf te beginnen.

Ik heb heel wat werkervaring opgedaan bij verschillende topstylisten- en designers. Zo heb ik de (assistent)styling gedaan voor TV-persoonlijkheden als Bridget Maasland, Pernille la Lau, Ilham Mestour, Pauw & Witteman en Patrick Lodiers. Ik heb geassisteerd als stylist bij bladen, en als stylist/designer bij shows en evenementen van toonaangevende merken als L’Oréal, V&D, Monsoon, StyleToday, Ugg Australia en ByDanie gewerkt. Daarnaast heb ik geassisteerd bij verschillende programma’s van RTL, NOS (Nieuws en Studio Sport), RTV Utrecht en Net 5.

In mijn bedrijf houd ik mij dagelijks bezig met personal shopping, garderobe-updates, styling, zakelijk- en persoonlijk modeadvies en natuurlijk mijn persoonlijke blog. Dagelijks schrijf ik over de allerleukste events-, lanceringen, aankopen, outfits, reviews, stijltips en veel meer. Ook komt mijn liefde voor interieur, beauty en lifestyle aan bod.

Mijn liefde voor het maken van online content resulteerde al in samenwerkingen met grote merken- en bedrijven. Daarnaast behoor ik sinds 2015 toe aan de Etos Friends: een select groepje bloggers en vloggers die op regelmatige basis met Etos mogen werken. Als echte social media addict werk ik (freelance) voor bedrijven of particulieren om hun Instagram- of Facebook account óf hun website een touch-up te geven. Mocht je zelf advies nodig hebben, willen samenwerken of gewoon hi willen zeggen, dan kun je me altijd mailen.

Enjoy!