INTERIEUR: Make me blush

‘Milky blush’-vaas / Rosenthal oliekleurige vaas / Umbra roségouden klok / Lulu & Georgia faux fur kussen / Kate Spade ‘Pearl Place’ glazen set / CB2 blush kussen / Cocolux ‘Tropical gardenia’ koperen kaars 150g / Jansen + co kaarshouder / White Mint diamantvormige vaas / Society6 ‘Rosegold marble’ wall art / Gary Birks ‘Pretty’-mok / Madam Stoltz ‘Hexagon’-spiegel / CB2 gouden serveerlepel / ModeMusthaves bed cover

Een zondag breng ik het liefste door op de bank, met mijn laptop op schoot, scrollend door de mooiste interieur-inspiratie. Op Pinterest (volgen jullie mij al?), waar ik vaak de mooiste interieurbeelden vandaan haal, viel het me op dat de kleur blush momenteel een grote hit is. Ik kwam práchtige, poederroze dekbed-sets-, faux fur kussens, maar ook vaasjes en zelfs wall art tegen. Nu vind ik het supermooi om blush-kleurige attributen te versterken met woonaccessoires in koperkleur, roségoud en met marmerprint. Dit geeft je huisje een moderne, strakke maar vooral on trend uitstraling. Ik deed een rondje online shoppen bij mijn favo interieur-adresjes en deel vandaag mijn mooiste blush-kleurige home-vondsten met jullie. Wat vind jij van deze woontrend?

Shop the Post

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *