INTERIEUR: Fall fever

18oktfallinterior11 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Afgelopen week bracht ik een bezoekje aan de woonboulevard in Utrecht – ik vind het heerlijk om, samen met mijn moeder, eens in de zoveel tijd frisse wooninspiratie op te doen. Nu het buiten kouder is en eerder donker wordt, begint het bij mij weer te kriebelen om ons appartement een Fall retouch te geven. Wat mij opvalt is dat de modetrends dit seizoen doorgetrokken worden naar woontrends; zo zie je veel fluweel en een kleurenpalet van donkergroen, azuurblauw, goud, koper en oudroze. De vintage look is weer helemaal terug en dat vind ik natuurlijk fantastisch. Op Pinterest spotte ik al geweldige, vintage bar trays, fluwelen banken en koperen, retro-stijl lampen.

Om deze uitstraling ook in je eigen huisje te krijgen kun je ervoor kiezen om oud met nieuw te mixen. Bezoek vintage winkels voor geweldige, oude schatten en combineer ze met nieuwe kaarsjes-, wanddecoratie, kussens en kleden. Mijn laatste woonobsessie zijn trouwens authentieke, Marokkaanse kussens bezaaid met pailletten en franjes. Het draait dit najaar allemaal om een mix van verschillende stijlen! Krijg je, net als ik, maar geen genoeg van de vintage look? Ook onze laptops en de telefoonhoesjes van onze smartphones mogen eraan geloven. Geef je Sony Xperia X Compact hoesje of je MacBook Air 13 inch hoes ook eens een Fall make-over voor dat ultieme herfstgevoel in huis. Wat vind jij van deze woontrend?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”2027208″]

Deze Interieur-post is tot stand gekomen in samenspraak met Smartphonehoesjes.nl.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *