INSPIRATIEPOST: De flared jeans

[show_shopthepost_widget id=”2467959″]

Mango Flared sleeve blouse / Miss Selfridge Pink Wrap Coat / CURRENT/ELLIOTT Cropped Flare Jeans / Mango Chain patched bag / Steve Madden booties / Nixon horloge / Kate Spade New York cuff bracelet / Humble Chic drop earrings / MCM Logo print bandana / Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Kiss Eau de Toilette

Dat ik al een tijdje klaar ben met de skinny jeans was jullie vast al opgevallen, want ik draag vrijwel alleen nog maar wijder vallende broeken. Dit voorjaar staat de jeans centraal en heb ik hem al in heel wat uitvoeringen gezien; we zien jeans met borduursels van bloemen, jeans met patchwork en de flared jeans is ook weer erg populair. Het fijne aan deze broek vind ik dat hij je een instant zandloperfiguur geeft, dat hij bredere heupen meer in balans brengt en hij je taille accentueert.

Ik heb gekozen voor deze prachtige jeans van Current/Elliott met de perfecte blauwe wassing. Zelf zou ik zo’n broek combineren met een blouse in een lekker fris kleurtje of een jumper met ruches. Draag er een enkellaars onder met een stevige blokhak en ga dit seizoen voor een vrouwelijke trenchcoat. Met de accessoires mag je lekker uitpakken, daarom koos ik voor deze tas met borduursels van Mango, lange oorbellen en een statement armband. Ga jij aan de flared jeans deze lente?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”343243″]

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *