FAVORIETEN: Gingerbread Man Musthaves

2Charlotte Olympia-clutch / Moschino trui / Juicy Couture sleutelhanger / Anya Hindmarch sleutelhanger / Philosophy shampoo & douchegel / John Lewis sloffen / Yankee Candle kaars / Harvey Nichols chocola / Next sweater / Dorothy Perkins trui / Topshop sokken / New Look sokken / Boots parfum / Thymes home mist / Edward Marc koekjes / Zara Home kaars / Beauticology giftset / Philosophy scrub / Philosophy shampoo / New Look trui / Debenhams DIY kit//

How I love Gingerbread Men.. Waar ik in de zomer echt verslááfd ben aan ananassen, ben ik dat in de winter aan het Gingerbread-mannetje. Ik word helemaal blij van alles waar dit poppetje opstaat; van Christmas jumpers tot kaarsen, en van clutches tot sokken. Gelukkig is de Gingerbread-trend elke winter weer een blijvertje, dus hoef ik niet lang te zoeken naar leuke Gingerbread-musthaves. Bij mijn favoriete winkels en webshops spotte ik de allerleukste Gingerbread-items. Het leuke is dat het mannetje ook heerlijk ruikt, dus is er een ruime keus aan Gingerbread-beautyproducten als bodyscrubs, lipbalms, handcrémes en veel meer. Ik zette mijn favorieten op een rijtje die niet alleen leuk zijn voor jezelf, maar ook als (kerst)cadeautje voor je vriend, BFF of moeder. Ben jij net zo’n fan als ik, en wat is jouw favoriet?

Shop the Post

4 Comments
 • Marloes
  december 13, 2014

  De kerst truien zijn echt super!

 • Tineke
  december 13, 2014

  Die witte trui is zo leuk, wat een mooie items!
  Liefs

 • anna
  december 13, 2014

  Haha ahh wat ontzettend schattig!

 • Maris
  december 16, 2014

  Die trui is echt super schattig!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *